Voor het eerst wordt de geboorte van een Orang-Oetan gefilmd – De aanpak van moederaap is fantastisch 😍❤️

aap orang oetan 2

Voor het eerst wordt de geboorte van een Orang-Oetan Gefilmd. Wat moederaap doet is fantastisch. De geboorte van een aap ziet er dus zo uit. Wat een heel erg mooie beelden zijn dit!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze geboorte van een Orang-Oetan onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de geweldige en unieke beelden bekijken en delen met je vrienden.aap orang oetan 2

Het dier wat het meeste aan ons mensen verwant is, is de aap. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat er meerdere theorieën die beweren dat de mensen van de apen afstammen.

Hier worden meerdere argumenten voor gegeven die ook allemaal goed te verdedigen zijn. Toch zijn ook heel erg veel mensen het hier niet mee eens, omdat zij denken dat God de wereld en ook de mensheid gecreëerd heeft.

aap orang oetan 1


Volgens veel gelovige mensen kunnen we enkel en alleen om die reden al niet meer afstammen van de apen.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat er een aap wordt geboren. Het is niet zomaar een aap, want het gaat hier om een Orang-Oetan.

aap orang oetan 3


Nog nooit is de geboorte van zo’n soort aap vastgelegd op film en het is dan dus ook heel erg bijzonder dat dit nu wel gelukt is.

De makers van deze beelden mogen er dan ook heel erg trots op zijn, want ze hebben perfect het gedrag van de moeder in kaart kunnen brengen tijdens een bevalling.

Duidelijk is dat we hier te maken hadden met een heel erg goede moeder, want zij wist precies hoe ze haar baby ter wereld moest brengen. Alles leek namelijk zo soepeltjes te verlopen in deze video.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Durrell Wildlife Conservation Trust: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

advertentie


💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer