Achtergelaten hond van 60 kg stapt voor het eerst in zijn leven een huis in en is dolgelukkig 😢❤️

redding van een achtergelaten hond 5

Verhaal van een achtergelaten hond die voor het eerst een huis binnenstapt…

“Achtergelaten hond van 60 kg komt voor het eerst in zijn leven een huis binnen en is dolblij. Het beestje krijgt een tweede kans in zijn leven en geniet daar onwijs van.”    

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de achtergelaten hond onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken. redding van een achtergelaten hond 4a

© The Dodo

Waardevolle inleiding

Het is niet zo vanzelfsprekend dat ieder beestje bij een goed baasje terecht komt. Jammer genoeg zien we nog veel te vaak dat dieren op een manier mishandeld worden.

Dit kan fysiek zijn maar ook mentaal. Vreselijk voor die dieren. Wij zijn er echt van overtuigd dat je alleen een huisdier moet nemen, als je zeker weet dat je goed voor het dier kan zorgen.

In het volgende filmpje komt het verhaal van een achtergelaten hond naar voren.

Die eindelijk weer in een liefdevol huis terecht komt, na al die tijd. Gelukkig bestaan er mensen die dieren een tweede leven aanbieden.

redding van een achtergelaten hond 3a

© The Dodo

Belangrijke inlichting verhaal

Jayne besluit om een achtergelaten hond van 60 KG te adopteren. Zij besloot om in het vliegtuig te stappen en een auto te huren om zo Cosmo op te halen.

Cosmo is een hond die al een hele tijd leefde in een asiel. In het asiel werd hij verzorgd door Kristy. Kristy was maar al te blij dat Jayne Cosmo wilde adopteren.

Dit omdat hij nu echt een kans kreeg om te leven. Jayne merkte bij thuiskomst al dat Cosmo niet gewend is aan de normale dingen en probeert dit nu in zijn systeem te krijgen.

Wat fijn dat Jayne dit gebaar heeft gemaakt naar Cosmo!

redding van een achtergelaten hond 1a

© The Dodo

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de achtergelaten hond zijn afkomstig van | The Dodo: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer