Pitbull maakt iedere dag zijn eigen bedje op – hopend dat iemand hem komt adopteren 😢❤️

een hond adopteren 4a

Het ontroerende verhaal van een hondje die dolgraag geadopteerd wilde worden…

Pitbull maakt iedere dag zijn eigen bed op – hopend dat iemand hem komt adopteren. Het is een erg schattig, maar toch ook een heel erg triest beeld. We hopen dat iemand deze lieve hond snel komt adopteren.

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze hond die niemand wilde adopteren onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.een hond adopteren 2a

© SICSA Pet Adoption and Wellness Center

Waardevolle inleiding over honden

Honden zijn de populairste huisdieren van de mens. Heel veel mensen nemen dan ook een hond in huis, maar veel mensen staan niet stil bij de verantwoordelijkheid die het met zich meebrengt.

Een hond moet natuurlijk uitgelaten worden en vraagt veel aandacht. Helaas zijn er mensen die er dan achter komen dat ze eigenlijk helemaal niet voor een hond kunnen zorgen, waardoor veel honden in het asiel belanden.

Het is goed dat er asiels zijn, want anders werden de honden op straat gegooid. Maar in een asiel krijgen ze nooit zoveel liefde als van een gezin.

een hond adopteren 4a

© SICSA Pet Adoption and Wellness Center

Belangrijke inlichting verhaal

In deze video zien we een Pitbull genaamd Rush. Rush was geen normale hond in het asiel, want hij deed namelijk iets wat maar weinig honden doen.

Als hij wakker werd, maakte hij meteen zijn bed netjes. Dit deed hij waarschijnlijk om mensen te laten zien wat voor een leuke hond het is, zodat ze hem zouden adopteren.

Inmiddels kunnen wij jullie vertellen dat het heeft gewerkt. Rush is namelijk geadopteerd door een liefdevol gezin.

een hond adopteren 1a

© SICSA Pet Adoption and Wellness Center

De band tussen het gezin en Rush was vanaf dag 1 al super sterk en ze zullen elkaar nooit in de steek laten.

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de reddingshond zijn afkomstig van | SICSA Pet Adoption and Wellness Center: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron | bron


Maak een sociale impact

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer