Man adopteert een ‘albino schildpad’ en filmt waarom deze dieren bijzonder zijn 😍❤️

Unieke beelden van albino schildpadden. Dit is zeker even het bekijken waard!

“‘Albino’ schildpadden bestaan ​​en ze zijn absoluut prachtig. Daarbij zit het hart ook buitenaf. Wat een bijzondere verschijning is dit!”

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de albino schildpadden onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.albino schildpadden 2a

© The Dodo

Waardevolle inleiding

Dan denk je alles gezien te hebben, maar dat blijkt nog lang niet zo! Je zal je af en toe nog eens verbazen wat er allemaal wel niet bestaat op de wereld.

Je zal er niet eens over nadenken waarschijnlijk. Maar er bestaan zoveel dingen, waar wij als mens nog niet eens van afweten.

Misschien ligt daar je interesse ook helemaal niet, maar wij vinden het af en toe wel interessant om achter zulke dingen te komen.

Zo zie je in het volgende verhaal een albino schildpad met een hart dat groeit aan de buitenkant! Nou dat is zeker een bijzondere verschijning.

albino schildpadden 1a

© The Dodo

Belangrijke inlichting verhaal

‘Hope’ is een bijzondere verschijning! Hij is namelijk een albino schildpad. En niet zomaar eentje!

Hij is de eerste met een hart dat aan de buitenkant van zijn lichaam zit. Dit komt natuurlijk wel eens voor bij mensen, maar bij schildpadden is dit nog nooit eerder gezien.

Hope is dus eigenlijk een primeur! Hope is geadopteerd en krijgt ook speciale verzorging.

Verder kan het beestje gewoon leven als ieder ander dier. En ziet er alleen wat anders uit. Zeker een verschijning, waarvan de meeste mensen niet eens wisten dat die bestond!

albino schildpadden 3a

© The Dodo

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de albino schildpadden zijn afkomstig van | The Dodo: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron | bron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer