Onderzoekers hebben ontdekt dat praten met je huisdier een teken is van geavanceerde intelligentie 😍❤️

alle huisdieren

Onderzoekers hebben ontdekt dat praten met je huisdier een teken is van geavanceerde intelligentie. Alle huisdieren kunnen hun lol op, want praten tegen je beestje is een teken van intelligentie, dus iedereen zal nog meer tegen zijn of haar hond praten. 

Een huisdier is op de menselijke leden van je gezin misschien wel degene waar je het meest van houdt. Het voelt vaak zelfs als echte familie, zo echt dat bijna iedereen tegen zijn of haar dier gaat praten. Iedereen weet natuurlijk dat alle huisdieren op de papegaai na, niet terug zullen praten, maar alsnog wordt het massaal gedaan. Wanneer ik aan mijn hond Pim vraag: “He, Pim wil je naar buiten?” verwacht ik natuurlijk niet dat hij gaat zeggen “Ja, lekker”, maar toch doe ik het. “Ben ik dan gek?”alle huisdieren

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

Het antwoord op de bovengenoemde vraag is: ‘Nee.’ Integendeel zelfs, een onderzoek van wetenschappers op de Universiteit van Chicago heeft uitgewezen dat het praten tegen je huisdier juist een teken is van geavanceerde intelligentie.

alle huisdieren


In deze video worden de bevindingen van het onderzoek kort maar krachtig uiteengezet. Gedragsonderzoeker Nicholas Epley raadt daarom aan: “Blijf gewoon lekker praten tegen alle huisdieren.” Deel deze informatie nu met jouw vrienden en familie op Facebook als je het ook nuttig vond.

Bekijk meer van Dieren Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer