VIDEO: Pitbull aan het huilen in asiel nadat hij voor fokkerij werd gebruikt en daarna werd gedumpt 😢❤️

asielhond adopteren 3

VIDEO: Pitbull aan het huilen in asiel nadat hij voor fokkerij werd gebruikt en daarna werd gedumpt. De onzekere tijd van wachten op een nieuw huis is voor deze hond afgelopen. Dit gezin besloot een asielhond adopteren en toen ze de hond zagen waren ze meteen verkocht. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze pitbull die aan het huilen is in het asiel onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Laat na afloop weten wat jij van dit filmpje vindt.asielhond adopteren 1


De hond is een van de populairste huisdieren van de mens. Ze zijn erg lief, zorgzaam en je kunt er lekker mee wandelen. Hierdoor besluiten veel mensen om een hond te nemen en dit gaat erg vaak goed.

Helaas zijn er toch mensen die erachter komen dat ze helemaal niet goed voor de hond kunnen zorgen en brengen het dier naar een asiel. In een asiel is de leefruimte van de honden erg beperkt, omdat ze het moeten delen met veel andere honden.

asielhond adopteren 2


Daarom is het fijn als er mensen zijn die besluiten om een asielhond te adopteren en het leven voor de hond een stuk aangenamer te maken. 

Meer over de video: In dit filmpje zien we de fantastische beelden van een hond die eindelijk geadopteerd wordt. Het gaat om een pitbull die door zijn vorige baasjes werd gebruikt om te fokken en nadat ze niet meer nodig was werd gedumpt.

asielhond adopteren 3


De nieuwe baasjes hadden kort daarvoor besloten om een asielhond te adopteren en toen ze aankwamen in het asiel waren ze bij het zien van de hond helemaal verliefd.

En deze liefde is aan het gedrag van de hond te zien geheel wederzijds, ze kan haar geluk niet op!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Sarah Jennings Sleime: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

advertentie

💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer