Held tikt ruitje in om drie stervende honden uit bloedhete auto te redden 😲😱

autoruitschade 3

Held tikt ruitje in om stervende honden uit bloedhete auto te redden. Autoruitschade is natuurlijk wel het laatste waar je rekening mee moet houden wanneer er drie honden in een auto opgesloten zitten.

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze heldhaftige redding onderaan onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’autoruitschade 2

Wanneer het heel erg warm is buiten dan moet je er rekening mee houden dat de temperatuur in jouw auto dan nog een stuk hoger ligt. Het is dan ook zeker geen goed idee om honden of kinderen in jouw auto achter te laten.

Dit kan namelijk levensgevaarlijk en het is dan ook toegestaan voor omstanders om jouw ruiten door te tikken als ze merken dat er iemand in je auto vastzit.

Wil je dus geen autoruitschade dan doe je er dus goed aan om nooit een kind of in een jouw snikhete auto te laten zitten.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat drie honden door hun eigenaar in een auto zijn achtergelaten. Er komt vervolgens een man voorbij die deze honden opmerkt.

autoruitschade 1


Deze man bedenkt zich geen enkel moment en besluit dat het tijd is om in te grijpen. Hij tikt dan ook een ruit van deze auto door en dit zorgt voor flinke autoruitschade.

Dat is natuurlijk helemaal niet belangrijk, want op deze manier heeft hij het wel mooi voor elkaar gekregen dat de levens van de honden niet verder in gevaar zijn gekomen.

autoruitschade 3


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Daily Mail: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |Β bron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

advertentie

πŸ’‘ Meer van Spectrum MagazineΒ πŸ’‘
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer