Hond ziet ‘wezentje’ in de tuin – haar omgang met het pasgeboren babykonijntje is schattig 😍❤️

een babykonijntje 5

Het prachtige verhaal van een hondje en een babykonijntje…

“Hond ziet kleine wezentje naar haar toe komen in tuin – haar omgang met babykonijntje is schattig. Een liefdevolle ontmoeting tussen twee aandoenlijke beestjes!”  

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van het babykonijntje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.een babykonijntje 3a

© David Jackson

Waardevolle inleiding

Mensen en dieren zijn er voor gemaakt om zich voort te planten. Dat is nou eenmaal zo. Mensen krijgen baby’s en dieren krijgen dat ook.

De ene diersoort plant zich meer voort dan de ander. Anders zouden we natuurlijk geen uitstervende diersoorten hebben om de wereld.

Gelukkig geldt dat niet voor ieder dier. In het volgende verhaal zie je hoe een liefhebbende hond een babykonijntje tegenkomt.

En hoe die twee met elkaar omgaan, dat is gewoon te schattig voor woorden. Wij worden spontaan verliefd! En jij?

een babykonijntje 1a

© David Jackson

Belangrijke inlichting verhaal

Een goudkleurige labrador is heerlijk in het gras aan het spelen als hij wel iets heel bijzonders tegenkomt: een babykonijntje.

De hond is meteen onder de indruk van het kleine beestje en verlies hem geen seconde uit het oog.

Van samen spelen tot alleen het oogje in het zeil houden. De hond is van alle markten thuis. Wat een schattige ontmoeting en wat gaat de labrador lief met de verschijning om.

Wij kunnen hier nou echt van genieten. Zo’n filmpje vrolijkt toch gelijk heel je dag op! Of niet?

een babykonijntje 2a

© David Jackson

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van het babykonijntje zijn afkomstig van | David Jackson: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer