Vrouw zwaait naar beer en verwachtte niet dat hij ‘beleefd’ zou reageren 🤣❤️

zwaaiende beer 4

Het verhaal van een beer die zwaait naar een vrouw…

“Vrouw zwaait naar beer en verwacht niet dat hij zal reageren. De beer vond het blijkbaar zo leuk dat de vrouw naar hem zwaaide, dat hij besloot om gezellig terug te zwaaien. Geweldig!”  

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de beer die zwaait onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


zwaaiende beer 3a

Waardevolle inleiding

Het is erg leuk om met je gezin een dagje naar een safaripark of de dierentuin te gaan.

Als kind was het een van mijn favoriete dingen om te doen. Maar nu ben ik heel wat ouder en vind ik het nog steeds leuk om af en toe naar de dierentuin te gaan.

Het is erg fascinerend om de dieren te zien die je normaal nooit tegen zou komen, zoals een leeuw of een beer.

Vaak kan ik uren kijken naar de manier waarop de apen door hun verblijf heen slingeren. Soms lukt het wel eens om interactie te krijgen met de dieren en dat kan zorgen voor hilarische taferelen. zwaaiende beer 1a


Belangrijke inlichting verhaal

In deze video zien we de beelden van een vrouw die interactie kreeg met een beer. De vrouw was met haar gezin naar een safaripark.

Dit is een soort dierentuin, maar hier kun je met de auto doorheen rijden. Als de vrouw langs de beer rijdt, besluit ze om te gaan zwaaien.

De beer vond het zwaaien blijkbaar zo leuk dat hij besloot om terug te zwaaien.

Het is erg leuk dat de beer ook een beetje een sukkelige uitstraling heeft, waardoor het allemaal nog een tikkeltje grappiger wordt. Wat een super grappig filmpje is dit. zwaaiende beer 2a


Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de beer zijn afkomstig van | homefry815: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer