Boontje komt om zijn loontje: Hond neemt wraak met vriendjes op man die hem trapte 🤔😲

behandeling hond 2a

Boontje komt om zijn loontje: Hond neemt wraak met vriendjes op man die hem trapte. De hond gaf de man de behandeling die hij verdiende, want dit doe je geen mens maar ook absoluut geen dier aan. 

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze hond die samen met zijn vriendjes wraak neemt op een man onderaan onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’behandeling hond 2a

De behandeling van mensen naar dieren is soms helemaal niet oké. Sommige mensen behandelen dieren alsof ze helemaal geen recht hebben om te leven.

Ze mishandelen en verwaarlozen de arme beestjes. In sommige gevallen gaat het heel erg ver en komt een dier zelfs te overlijden.

In deze gevallen heeft het dier negen van de tien keer niet eens wat fout gedaan en gaat het puur om zinloos geweld. Wat ons betreft mogen deze mensen hard aangepakt worden door het rechtssysteem en in de gevangenis gegooid worden. 

Meer over het filmpje: Het zielige aan het eerder genoemde is dat de dieren in de meeste gevallen niets terug kunnen doen. Ze zijn hulpeloos en moeten hun lot maar afwachten.

behandeling hond 1a


Maar de hond in deze video dacht daar heel anders over. Hij lag lekker te chillen op een parkeerplaats, maar toen een man daar wilde parkeren ging het mis.

De man had geen zin in een zachte aanpak en besloot gelijk om de hond te wegtrappen. De hond ging aan de kant en de man parkeerde de auto en ging weg. Gelukkig liet de hond het hier niet bij en ging zijn vriendjes halen.

Toen ze met zijn allen bij de auto aankwamen, besloten ze deze lekker te vernielen! Van de daad zijn foto’s genomen en bij het zien van deze foto’s kun je niets anders doen dan genieten

behandeling hond 3a


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: PatrynWorldLatestNew: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

advertentie

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer