Paard bevalt van zeldzame tweeling – Dagen later nemen de videobeelden iedereens adem weg 😍❤️

Paard bevalt van zeldzame tweeling – Dagen later, nemen de videobeelden iedereens adem weg! De bevalling van een tweeling is bij paarden nog een stuk meer bijzonder dan bij mensen, dat de veulentjes het zo goed doen had niemand verwacht. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van opa en oma met de baby onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de unieke en prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.bevalling paard 1

Over het algemeen komen er best vaak tweelingen voor. Ik bedoel ik denk dat iedereen wel persoonlijk een of meerdere tweelingen kent. Bij paarden en andere dieren is dit een heel ander verhaal.

Daar is de kans op een tweeling aanzienlijk kleiner tot nihil. Als er dan wel eens een tweeling wordt geboren dan sterft er vaak eentje bij de bevalling.

Het komt dus echt heel zelden voor dat er een paardentweeling blijft leven, en als ze dan allebei blijven leven dan mogen we ook spreken van een soort wonder. 

Over de video: In dit filmpje zien we 3 paarden, 1 groot paard en 2 kleine veulentjes. Het is erg bijzonder, want de twee kleintjes zijn pas 4 dagen oud. Het gaat hierbij om een prachtige tweeling en dat is natuurlijk erg fantastisch.

bevalling paard 3


De tweeling Fien en Lisa doen het tegen alle verwachtingen in sinds de bevalling super goed. Je ziet ze hier samen met hun moeder rondlopen op het land van hun eigenaar.

Ze zien er dolgelukkig uit en het ziet er ook niet naar uit dat dat nog gaat veranderen, want met de gezondheid is niets mis.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Robert Piessens: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

advertentie


💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer