Zwerfhond ligt kletsnat en koud op stoep – Beveiligingscamera filmt hartverwarmend gebaar 😢❤️

beveiligingscamera 1

Zwerfhond ligt kletsnat en koud op stoep – beveiligingscamera filmt hartverwarmend gebaar. Het is een klein gebaar van de langs lopende vrouw, maar met dit gebaar maakt ze het een stuk aangenamer voor de arme hond zonder thuis. 

 

Tip van onze Spectrum Schrijvers: ‘Wij hebben de videobeelden van dit natte zwerfhondje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’beveiligingscamera 2

Heel veel mensen nemen tegenwoordig een hond en dit gaat gelukkig in de meeste gevallen erg goed.

Toch zijn er mensen die er dan pas achter komen hoe lastig het is om voor een hond te zorgen, en dat ze er eigenlijk helemaal niet toe in staat zijn.

De meeste mensen die dat beseffen brengen het dier naar het asiel, zodat iemand anders die er wel toe in staat is voor het dier kan zorgen.

Helaas zijn er ook mensen die zo weinig om hun hond geven dat ze het dier op straat zetten en het aan zijn of haar lot overlaten, met alle gevolgen van dien. 

Meer over het filmpje: De video bestaat uit beelden die zijn opgenomen door een beveiligingscamera aan de buitenkant van een winkel.

beveiligingscamera 1


Een klant komt uit de winkel gelopen en ziet daar een hond helemaal alleen op de stoep liggen. Het regent buiten, dus de hond is kletsnat en heeft het enorm koud.

De vrouw staat even stil bij de hond en besluit dan om haar sjaal af te doen en die over de hond heen te leggen, zodat het arme beestje weer een beetje kan opwarmen.

beveiligingscamera 3


Het is een kleine moeite voor de vrouw, maar het is een enorm lief gebaar om het iets dragelijker te maken voor de hond.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Facebook: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

advertentie

💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer