Zwerm bijen volgt auto voor 2 dagen om de koningin die opgesloten zat te redden 😲😱

bijen 2

Zwerm bijen volgt auto voor 2 dagen om de koningin die opgesloten zat te redden. Deze bijen laten hun koningin echt niet zomaar in de steek. Zo ziet loyaliteit er dus echt uit!

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze zwem bijen die de auto 2 dagen volgt onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’bijen 1

Veel mensen zijn bang voor wespen en bijen, omdat ze kunnen steken. Veel mensen zijn er echter niet van op de hoogte dat deze beesten alleen maar zullen steken als ze ook echt in gevaar zijn.

Laat jij een bij dus lekker met rust dan zal bij jou ook niets doen. Wanneer een bij je namelijk steekt betekent dit voor hem het einde van zijn leven. Je moet een bij dan dus ook wel heel erg in het nauw brengen om erdoor gestoken te worden.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een auto helemaal onder de bijen zit en dit is niet zonder reden. In de auto zit namelijk de koningin opgesloten en het is duidelijk dat haar volgers haar niet zomaar in de steek laten.

bijen 2


het verhaal gaat namelijk dat deze beesten de auto gedurende twee dagen gevolgd hebben. Dit allemaal om op het moment te wachten dat hun koningin eindelijk vrijgelaten zou gaan worden.

Toen men uiteindelijk door had wat er allemaal aan de hand was, besloten ze dan ook om de koningin zo snel mogelijk vrij te laten. Alle problemen waren voor de auto eigenaar toen direct opgelost.

bijen 3


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Storyful: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |Β bron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

advertentie

πŸ’‘ Meer van Spectrum MagazineΒ πŸ’‘
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer