Heldhaftige hond zet eigen leven op het spel om man te redden uit brandend huis 😲😱

brand redding man 3

Heldhaftige hond redt leven man tijdens brand in huis. We weten dat assistentiehonden er zijn om mensen te helpen, maar wanneer ze je leven redden is het toch enorm bijzonder. Dit hondje zet zijn eigen leven op het spel om een man te redden nadat brand uitbrak in huis.

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze heldhaftige redding onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’brand redding man 2

ADL-honden zijn assistentiehonden die speciaal zijn geselecteerd en getraind om mensen met een lichamelijke beperking te assisteren bij allerlei handeling in het dagelijks leven.

De afkorting ADL staat daarom ook voor algemene dagelijkse levensverrichtingen. Deze honden zijn een enorme hulp voor de mensen die er een nodig hebben en maken het leven een stuk makkelijker.

De honden zijn echt getraind om bij dagelijkse handelingen te helpen en niet om een leven te redden bij bijvoorbeeld een brand, maar toch kunnen ze ook daar nog een flinke hulp bieden.Β 

Meer over de video: In dit filmpje vertelt een man hoe zijn ADL-hond zijn leven heeft gered. Twee kinderen uit de buurt waren met sterretjes, het vuurwerk, aan het spelen, toen plotseling een vonk oversloeg naar het huis van de man.

brand redding man


De man genaamd Chase lag te slapen en had niets door, maar de hond Helo maakte hem wakker en zo kon hij op tijd wegkomen.

Als de hond hem niet had wakker gemaakt had hij zeer waarschijnlijk in zijn slaap gestikt door de rookontwikkeling. NuΒ  kan hij het nog navertellen en houdt hij nog meer van zijn hond dan dat hij al deed.

brand redding man 3


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: KGUN9: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |Β bron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

advertentie

πŸ’‘ Meer van Dieren SpectrumΒ πŸ’‘
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer