6 stoere cowboys zijn aan het linedancen, bekijk ook de poten van het paard 😍❤️

country dans cowboys

Deze 6 stoere cowboys zijn aan het linedancen – kijk nu naar de poten van het paard. Country dans is zeker niet alleen voor mensen, want ook paarden blijken er heel erg goed in te zijn. Wat ziet dit er gaaf uit!

 

Leestip: Wij hebben voor de liefhebbers de videobeelden onderaan dit artikel geplaatst. Dus een klein beetje verder scrollen en je zal de YouTube beelden vinden.

country dans

Amerika is een land waar linedancen en country dans heel erg groot is. In Nederland is dit een stuk minder, maar het is toch heel erg leuk om zo nu en dan wat video’s hierover voorbij te zien komen. Toch worden er ook in Nederland wel wedstrijden gehouden en dan zijn het vooral de oudere mensen die hieraan mee willen doen.

Onder de jeugd leeft dit niet zo, maar dit kan natuurlijk vanzelf nog wel komen. Als het in Amerika zo populair is, waarom zou het dan niet in Nederland ook populair kunnen zijn? Misschien door er ook dieren bij te betrekken, wordt het voor de jeugd een stuk interessanter. Persoonlijk denken wij dat het door de muziek komt die jongeren hedendaags luisteren, waardoor er weinig aandacht voor is.

Informatie over de video: In deze video zie je een heel erg bijzondere country dans. Het zijn namelijk niet alleen mensen die hun beste beentje voorzetten om een mooie show weg te geven. Ook een paard doet namelijk mee aan deze show en dat geeft het toch wel iets extra’s en iets unieks.

country dans cowboys


Mooi om te zien is dat het paard moeiteloos meedoet en wij konden het prachtige beest dan ook niet op een fout betrappen. Zou jij ook van dit soort shows in Nederland willen hebben? Deel dan vooral de beelden op Facebook en Pinterest en samen kunnen wij de populariteit vergroten. Hopelijk wordt het dan ook bij ons een groot succes! Video is afkomstig van: bron

Meer van Dieren Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer