Hert verdrinkt in bevroren meer: Kijk naar zijn kop als hij op de laatste seconde wordt gered 😲😰

dieren helpen edelhert

Dieren helpen: Hert verdrinkt in bevroren meer – Op laatste seconde gered, maar de redders zijn niet wie je denkt. Wanneer het binnen de mogelijkheden van de mens ligt moet en altijd dieren helpen die de hulp nodig hebben. Een fantastische reddingsoperatie om een edelhert te helpen!

Sommige mensen zijn echte helden zo ook in dit filmpje. Het gaat om een groepje die dieren proberen te helpen. Een edelhert is te water geraakt in een rivier in Siberië en heeft het erg lastig. Door de enorm lage temperatuur van het water raakt het beest onderkoeld. De mannen halen het arme beest uit het water en doen er alles aan om het dier te redden. Wat bijzonder is aan het verhaal is dat de mannen zelf jagers zijn en het dus opmerkelijk is dat ze het edelhert redden van de dood. Iedereen kan dus dieren helpen, ongeacht de situatie.

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.dieren helpen edelhert

In de video zie je de verschillende pogingen die het reddingsteam met de camera man genaamd Aleksej Baluev doen om het hert op temperatuur te krijgen. Ze willen dus dieren helpen. Eerst wrijven ze over het beest om de bloedcirculatie op gang te krijgen. Vervolgens stichtten ze een brand in de buurt van het beest om het te verwarmen. Toen dat niet werkten werd besloten om het beest mee naar de stad te nemen. Zo zie je maar weer dat waar een wil is is een weg.

dieren helpen edelhert


Nadat ze het beest een stuk reuzel en 150 gram wodka hadden gegeven knapten hij weer langzaam op. En wanneer hij weer vrij kon bewegen lieten ze hem weer vrij in de natuur, fantastisch om te zien hoe de reddingsteam dieren proberen te redden. Wat vind jij van de beelden? Laat van je horen in de reacties op Facebook.

Meer van Dieren Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer