Kinderen gooien stenen naar de ‘gevaarlijke’ hond, gelukkig komen de helden hem redden! 😯😲

dieren helpen

Kinderen gooien stenen naar de ‘gevaarlijke’ hond, maar dan komen de helden hem redden! Misschien moeten we als mens wat vaker dieren helpen in plaats van ze alleen maar meer te verwaarlozen. 

Pitbulls is een bepaald hondenras. Deze honden worden doorgaans als gevaarlijk ervaren. Dit komt omdat er al heel veel incidenten zijn waar pitbulls mensen of andere honden aanvallen, maar dit is geen teken dat alle pitbulls slecht zijn. In de meeste gevallen gaat het om hartstikke lieve en zachtaardige beesten. Echter worden ze door verwaarlozing vals en dus ook gevaarlijk. Wanneer we deze dieren helpen zal het voor de hond, maar ook voor zijn omgeving beter zijn.

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen. dieren helpen

In deze video zien we een man die werkt bij de organisatie ‘Hope for Paws’ dit is een van de organisaties die hulpeloze dieren helpen. Ze gaan in deze video af op een oproep over een verdwaalde pitbull. Wanneer ze aankomen op de plek zien ze een erg bange hond genaamd Buddha.

dieren helpen


Het arme beest is ook gewond, omdat kinderen in de buurt stenen op hem hebben gegooid. Wanneer ze de hond benaderen blijkt hij enorm bang te zijn, maar op een gegeven moment winnen ze zijn vertrouwen en kunnen ze hem de nodige zorg bieden.

Meer van Dieren Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer