Griekse man geeft álles op om honden te helpen en zorgt in z’n eentje voor 300 honden 😍❤️

dieren verzorgen

Griekse man geeft álles op om honden te helpen en zorgt in z’n eentje voor zo’n 300 honden in zijn zelfgemaakte ‘dierenasiel’. Een enorme taak voor de man, maar hij zal niet stoppen met het opvangen van de hondjes en dat maakt ons en hem dolbij. Dieren verzorgen die helemaal niets meer hebben is natuurlijk een heldendaad!

Er nemen steeds meer mensen een hond en ze lijken er ook steeds makkelijker afstand van te nemen. Wat je in deze video ziet is hartverscheurend, puppies worden gewoon bij het afval gedumpt alsof ze een stuk kapot speelgoed zijn. Gelukkig denken lang niet alle mensen zo en zijn er zelfs mensen met een enorm hart die bereid zijn om de hulpeloze beestjes een thuis te geven. Een man met een enorm hart is Takis, die dagelijks bezig is met dieren verzorgen in zijn zelfgemaakte dierenasiel. dieren verzorgen

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van de Griekse man die bezig is met het dieren verzorgen onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

In deze video zien we Takis. Hij was op een dag bij de vuilnisplaats en daar zag hij de ene na de andere hond. Toen hij een hond met een gebroken been zag, dacht hij dit kan zo niet langer en wilde het gaan veranderen. Hij besloot om de honden daar weg te halen. Takis kocht een stuk land en haalde de honden allemaal weg bij de vuilnisplaats en bracht ze naar zijn land als een soort dierenasiel.

dieren verzorgen


Dieren verzorgen kost veel begrip en verantwoordelijkheid. Inmiddels zorgt hij voor meer dan 300 honden en hij is nog niet van plan om het daar bij te laten. Wil je weten hoe hij het allemaal voor elkaar krijgt? Kijk dan zeker eventjes hieronder naar Takis en de 300 honden in zijn dierenasiel!

Meer van Dieren Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer