Vrouw stopt voor koelbox langs de weg en vindt 9 achtergelaten diertjes 😢💔

dierenarts 1

Vrouw stopt voor koelbox langs de weg en vindt 9 achtergelaten puppy’s. Deze dierenarts kreeg negen puppy’s te zien die het alle negen bijna niet overleefd hadden. Dit kun je deze dieren toch niet aandoen!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze redding onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Laat na afloop weten wat jij van dit filmpje vindt.dierenarts 1

Als dierenarts krijg je met heel erg veel verschillende gevallen te maken wanneer je aan het werk bent.

Je krijgt ook nog eens heel erg veel verschillende dieren te zijn dus je kennis moet ook nog eens heel erg breed zijn. Je wordt dan ook niet zomaar een dierenarts, want je hebt hier flink wat jaren opleiding voor nodig.

dierenarts 2


Vooral in de wat rijkere landen is het op dit gebied heel erg goed verzorgd, maar in andere landen is dit toch wel wat minder het geval. Al kunnen ze er daar ook niet altijd wat aan doen natuurlijk, wegens geldgebrek.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een vrouw langs de kant van de weg een koelbox ziet staan. Ze besluit de koelbox te openen, omdat ze wel benieuwd is of ze deze misschien zelf kan gebruiken.

dierenarts 3


Wanneer ze de koelbox opent krijgt ze de schrik van haar leven. In de koelbox zitten namelijk negen puppy’s die aan hun lot overgelaten zijn.

Gelukkig is deze vrouw er op tijd bij en ze brengt ze dan dus ook gelijk naar de dierenarts. Met als resultaat dat alle puppy’s weer helemaal gezond zijn en dus uit kunnen gaan kijken naar een nieuw baasje.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Inside Edition: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

advertentie

💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer