Dakloze hond heeft nog nooit een bad gehad – kijk haar nu eens genieten 😍❀️

dierenasiel bad hond 2

Dakloze hond heeft nog nooit een bad gehad. kijk haar nu eens genieten. Deze dakloze hond krijgt in het dierenasiel voor het eerst in haar leven een bad. De dankbaarheid straalt van haar kop af en de videobeelden zijn het bekijken meer dan waard.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit dakloze hondje dat geniet van een bad onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.dierenasiel bad hond 1

Mensen die in een dierenasiel werken zijn natuurlijk echte dierenliefhebbers. Ze zetten zich met alle liefde in voor dieren die het wat moeilijker hebben dan andere dieren.

Bijvoorbeeld voor honden die op straat terecht zijn gekomen. Honden zijn er namelijk niet voor gemaakt om op straat in een grote stad te leven en dit soort honden verdienen het dan ook om opvang te krijgen.

dierenasiel bad hond 2


Helaas kampen veel asiels met geldproblemen en moeten veel asiels dus ook sluiten. Heb je dan dus ook wat geld over, doneer dit dan vooral aan het asiel bij jou in de buurt.

Over het filmpje: In deze video is te zien dat Blossom voor het eerst in haar leven in bad gaat. Blossom heeft namelijk heel haar leven op straat geleefd en dit heeft heel erg veel invloed op haar gehad.

dierenasiel bad hond 3


Toch lijkt ze heel erg te kunnen genieten van haar eerste bad in het dierenasiel, maar ook is te zien dat ze nog heel erg veel pijn heeft.

Niet alleen fysieke pijn, maar de periode op straat lijkt de hond ook echt van binnen geraakt te hebben. Voor de werknemers van het asiel natuurlijk de mooie taak om Blossom er weer helemaal bovenop te krijgen. Dit zal ze vast en zeker gaan lukken!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Woof Pet Rescue of Woodward Oklahoma: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |Β bron

advertentie


πŸ’‘ Meer van Dieren SpectrumΒ πŸ’‘
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer