Hond met misvormde muil klaar voor euthanasie, de dierendokter neemt dan een belangrijk besluit 😢💔

dierendokter gezondheid

Hond met misvormde muil klaar voor euthanasie, dan kijkt de dierendokter naar scan en maakt een belangrijke beslissing. Honden zijn fantastische beesten en zien er vaak schattig uit, maar in dit geval gaat het om een hond die er wat minder leuk uitziet.

De trouwe viervoeters staan dag en nacht klaar voor hun baasjes. En over het algemeen wordt er goed voor honden gezorgd. De honden zijn afhankelijk van de verzorging van hun baasjes. En helaas zijn er nog steeds mensen op deze wereld die hun huisdier enorm verwaarlozen. Gelukkig zijn er mensen die het beroep dierendokter uitvoeren en die klaar staan om de verwaarloosde beestjes te hulp te staan en daar zijn wij dan ook trots op! Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Steun ons ook gratis op Facebook met een vind-ik-leuk dierendokter

In dit geval gaat het om Squish de hond, het is een hond die last heeft van een misvormde muil. Hierdoor is het erg moeilijk voor de hond om te kunnen eten. Dierendokter Eileen Heldmann dacht dat de hond last had van een infectie door een beet van een andere hond. 

Ze gaf Squish antibiotica, maar het arme hondje werd steeds zwakker. Omdat ze weigerde om de hond op te geven liet ze een röntgenfoto maken. Het resultaat was zeer schokkend en zorgde ervoor dat de pup nog verder kon leven. Persoonlijk vinden wij vinden dat er nog meer dierendokters moeten komen. Wij waarderen het als je na afloop een mening kan geven over het filmpje.

Meer van Dieren Spectrum:
Bron:
hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=Q-ZbaMxqva4[/embedyt

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer