De gnoe wordt krokodillenvoer: Alleen dan komen de nijlpaarden tevoorschijn 😲😱

dierenvoeding 1

Deze gnoe is krokodillenvoer en wordt aangevallen. Alleen dan komen de nijlpaarden tevoorschijn… Ze kunnen geen dierenvoeding in de supermarkt kopen, dus zijn de krokodillen op zoek naar een hapje. Maar daar denken de nijlpaarden anders over.

Wil jij niet langer wachten en gelijk de videobeelden zien? Scroll dan naar onder en bekijk het filmpje.dierenvoeding 2


In het wild geldt het recht van de sterkste en iedereen moet eten. We denken dan vaak allemaal gelijk aan leeuwen, dit zijn krachtige beesten die altijd op zoek zijn naar eten en met gemak een giraf kunnen doden en opeten.

Maar er zijn ook veel dieren die eigenlijk alleen maar opgegeten kunnen worden en dat zijn dieren als impala’s en gnoes. In natuurdocumentaires worden deze beesten vaak opgejaagd en fungeren ze als dierenvoeding voor leeuwen, luipaarden etcetera. 

Feitje over krokodillen: Heel weinig weten dit feitje. Wist je dat alligators en kaaimannen officieel niet behoren tot de soort ‘krokodillen’

Meer over het verhaal van de Kruger Sightings: Het komt niet vaak voor dat verschillende diersoorten elkaar helpen. In deze video zijn we echter getuige van nijlpaarden die het leven redden van een gnoe.

Een kudde gnoes is aan de rand van de rivier even lekker wat aan het drinken.Maar ze zien de krokodillen niet aankomen en daardoor wordt één gnoe totaal verrast en gegrepen door de krokodillen. 

Einde verhaal zou je denken, maar wanneer de krokodillen het arme beest mee het water in willen trekken om het te verdrinken schieten de nijlpaarden te hulp. Ze zetten de aanval in op de krokodillen en zorgen ervoor dat de gnoe kan ontsnappen, waanzinnig. Het werd dus toch geen dierenvoeding voor de krokodillen.

dierenvoeding 3


Vond jij de videobeelden ook interessant? Deel het dan op Facebook met jouw vrienden en familie of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Kruger Sightings: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Dieren Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer