Natuur herovert Italie: Dolfijnen, helderblauw water en eendjes in het hartje van de stad 😍❤️

dolfijnen in italie 5

De prachtige beelden van dolfijnen die in de kanalen zwemmen na lockdown in Italië 

“Foto’s en video uit Italië na lockdown: dolfijnen zwemmen rond en glasheldere kanalen. Zo schoon is het water in Italië nog nooit geweest! Is deze situatie dan toch ergens goed voor? Laten we ergens nog wat positiviteit uithalen.”  

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de dolfijnen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.dolfijnen in italie 1a

© Bernardo Tabinas TOURistas

Waardevolle inleiding

We weten het allemaal wel ondertussen, we leven in een onrustige situatie op het moment.

Het corona virus brengt veel gevolgen met zich mee. Mensen worden ernstig ziek, de verspreiding gaat gigantisch snel en daardoor mogen mensen zelfs hun huis niet meer uit in sommige landen!

Mensen kijken er op veel verschillende manieren naar. Had de wereld dit nodig? Even een break van de mens?

Het geeft de wereld wel in ieder geval de tijd om even op te laden. Zelfs zo erg dat de wateren in Italië weer glashelder zijn en dolfijnen tot dicht aan de kust komen!

dolfijnen in italie 2a

© Bernardo Tabinas TOURistas

Belangrijke inlichting verhaal

In Italië is de situatie op het moment het ergst binnen Europa. De bevolking mag hun huis niet meer uit, het is een volledige lockdown.

De enige reden dat je het huis uit mag, is voor boodschappen, medicatie of werk als het niet anders kan.

Veel mensen kijken hier negatief tegenaan. Maar het brengt ook positieve gevolgen mee. Zo zijn de kanalen in Venetië helemaal verhelderd en zijn ze afvalvrij.

Ook is het nu zo rustig op het water dat de dolfijnen tot dicht aan de kust durven te komen!

Voor het milieu is dit natuurlijk een hele uitkomst! Misschien moeten we hier een wijze les uit halen en hier ook daadwerkelijk van leren.

dolfijnen in italie 3a

© Bernardo Tabinas TOURistas

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de dolfijnen zijn afkomstig van | Bernardo Tabinas TOURistas: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer