Kist met kleine gaten lag week bij luchthaven tot iemand gehuil van binnen hoorde 😢💔

doos dieren 3

Kist met kleine gaten lag een week lang op de luchthaven tot iemand gehuil van binnen hoorde. Toen men op het vliegveld besloot om deze doos toch maar te openen kregen ze de schrik van hun leven. Dit kun je die beesten toch niet aandoen!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze doos op de luchthaven onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Laat na afloop weten wat jij van dit filmpje vindt.doos dieren 1

Dieren die met uitsterven bedreigd worden zijn automatisch natuurlijk heel erg veel geld waard. Als er van iets namelijk maar weinig is dan zijn mensen bereid om daar heel erg veel geld voor te vragen.

Wil je een bedreigde diersoort kopen dan zul je dus ook met een doos vol met geld aan moeten komen.

Al moet je jezelf afvragen of je dit überhaupt wel wilt doen, want het kopen en verkopen van deze dieren is vaak illegaal.

doos dieren 2


De dieren worden vaak onder erbarmelijke omstandigheden verzorgd en door ze te kopen houd je deze vieze omstandigheden alleen maar in stand.

Over het filmpje: In deze video is te zien dat men op een vliegveld in Libanon een wel heel erg schokkende ontdekking gedaan heeft. In een doos wat gaten erin zaten namelijk drie jonge tijgertjes opgesloten.

doos dieren 3


De tijgertjes hadden in deze doos niet eens genoeg ruimte om te kunnen liggen. Ze hebben hier waarschijnlijk voor zo’n zeven dagen ingezeten en het is dan dus ook maar goed dat iemand besloot om in het pakket te kijken.

De dieren zijn naar een speciaal centrum gebracht waar men er alles aan doet om de dieren er weer helemaal bovenop te krijgen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Facebook: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

advertentie

💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer