Vrouw vindt eekhoorn met ‘reuzentanden’ – Neemt hem mee naar huis om zijn leven te redden 😳❤️

eekhoorn gered 5

Het verhaal van een eekhoorn die door een zorgzame vrouw werd gered

“Vrouw vindt eekhoorn met gekrulde, overwoekerde tanden en neemt hem mee naar huis om zijn leven te redden. Door zijn gekrulde, overwoekerde tanden was de eekhoorn niet in staat om te eten en daardoor was hij extreem ondervoed.”   

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de eekhoorn onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken eekhoorn gered 3a

© Jannet Talbott

Waardevolle inleiding over eekhoorns

Een eekhoorn is een zoogdier die de meeste tijd van zijn leven in bomen doorbrengt.

Het dier leeft vooral van zaden, knoppen, insecten en noten. Eekhoorn beschikken over hele sterke tanden waarmee ze met veel gemak eikels kunnen openbreken.

De manier waarop ze een nest maken verschilt niet veel van de manier van vogels. Ze bouwen namelijk een rond nest van takken, twijgjes en haren, hoog in de bomen.

Ze bouwen dit nest hoog in de boom ter bescherming van de jonge eekhoorn, want die zijn namelijk klein, blind en hulpeloos als ze geboren worden.

eekhoorn gered 1a

© Jannet Talbott

Belangrijke inlichting verhaal

In deze video zien we het heldhaftige optreden van een vrouw waarmee ze het leven van een eekhoorn wist te redden.

De vrouw zag het eekhoorntje lopen en er veel haar gelijk wat op. Het beestje had namelijk erg lange, gekrulde, overwoekerde tanden, waardoor hij zijn bek niet meer open kreeg.

Door zijn tanden was hij niet in staat om te eten en was hij erg ondervoed. De vrouw besloot de eekhoorn mee te nemen en hem te behandelen.

Ze sleept de tanden weer normaal en verzorgde het beestje, totdat hij er weer helemaal bovenop was. Toen heeft de vrouw hem vrijgelaten en kon hij weer lekker genieten in de natuur.

eekhoorn gered 2a

© Jannet Talbott

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de eekhoorn zijn afkomstig van | Viral Stories: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer