8 golden retriever pups werden een jaar geleden geboren en geadopteerd. Bekijk nu de hereniging als ze hun moeder ontmoeten 😍❤️

een hond adopteren 2

“Deze 8 golden retriever pups werden ongeveer een jaar geleden geboren en geadopteerd. Bekijk nu de hereniging als ze hun moeder weer ontmoeten!” Een hond adopteren is niet zomaar iets voor mensen, maar dat het ook voor honden moeilijk kan zijn om hun familie te missen wordt hier wel bewezen!

Tip: Wij hebben voor het gemak de videobeelden onderaan dit artikel geplaatst, waarbij je kan zien wat voor invloed/impact een hond adopteren heeft op een hond. 

een hond adopteren 3

Een hond adopteren is iets waar veel mensen over nadenken, omdat het natuurlijk geweldig is om een hond in huis te hebben. Waar mensen vaak niet bij nadenken is dat honden al op zeer vroege leeftijd uit hun eigen familie gehaald worden.

Mensen zouden er goed aan doen om deze dieren de kans te geven om zo nu en dan nog contact te hebben met hun familie. Op deze manier houden ze namelijk contact met hun familie, want iedere hond zal altijd een speciale band hebben met zijn of haar moeder.

Het verhaal: In deze video zijn acht golden retrievers te zien die op hun eerste verjaardag weer bij elkaar gebracht worden. Deze honden zijn allemaal geadopteerd en hebben dus allemaal al een nieuw onderkomen. Het leek de verkoopster van de honden echter een leuk idee om eens in de zoveel tijd de honden weer bij elkaar te brengen.

een hond adopteren 1


Zo ontmoeten deze honden dus ook hun moeder weer na haar ongeveer een jaar niet gezien te hebben. Dat de honden het leuk vinden om elkaar weer te zien is al heel erg snel duidelijk. Voor de baasjes is dit dan ook een reden om elkaar vaker te zien. Ook levert het emotionele beelden op die vervolgens vereeuwigd kunnen worden in een foto of video. Een hond adopteren betekent dus meer dan een hond alleen opvoeden. Vind jij de onderstaande beelden ook zo mooi? Deel het dan verder op Facebook of Pinterest. De beelden zijn afkomstig van: bron

Meer van Dieren Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer