Trots jongetje toont nieuwe krukken aan hond en dít is het schattigste wat je vandaag zult zien 😍❤️

ergonomische elleboogkrukken 1

Trots jongetje laat nieuwe krukken aan hond zien en dít is het schattigste wat je vandaag zult zien. Het jongetje was geboren met een afwijking, waardoor hij nooit zou kunnen lopen, maar met behulp van zijn ergonomische elleboogkrukken is het hem toch gelukt!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit trotse jongetje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.ergonomische elleboogkrukken 2

Niet iedereen heeft het geluk om gezond geboren te worden. Sommige worden geboren met een afwijking, waarmee ze voor de rest van hun leven geconfronteerd worden.

Gelukkig zijn er door de technologische ontwikkeling steeds betere voorzieningen voor de mensen die dat nodig hebben. Sommige zitten namelijk de hele dag in een rolstoel en daarvoor is het wel fijn als deze automatisch kan rijden.

ergonomische elleboogkrukken 1


Andere hebben weer genoeg aan ergonomische elleboogkrukken en kunnen stapje voor stapje leren lopen. 

Meer over de video: In dit filmpje zien we de 2-jarige Roman, hij is geboren met een aandoening waardoor hij heel weinig kracht in zijn benen heeft en misschien nooit zou kunnen lopen.

ergonomische elleboogkrukken 3


Maar met behulp van ergonomische elleboogkrukken kon hij een beetje leren lopen. Zijn vader is zelf chiropractor die gespecialiseerd is in kindergeneeskunde, en hij heeft Roman enorm geholpen om enorme resultaten te behalen.

Het mooie aan het filmpje is dat Roman zo trots is dat hij het aan zijn hond genaamd Maggy wilt laten zien, dit zorgt voor hele schattige beelden.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: ViralHog: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

advertentie


💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer