Gorilla huilt tranen met tuiten na verlies van zijn beste vriend πŸ˜’πŸ’”

gorilla 1

Waarom deze grote gorilla tranen met tuiten huilde. Deze aap en kat waren elkaars beste vrienden tot er wat verschrikkelijks gebeurde. Wat ontzettend zielig om dit te moeten zien gebeuren. Hopelijk rust de kat nu in vrede.

 

Tip van onze Spectrum Experts:
‘Wij hebben de videobeelden van deze gorilla die huilde om de kat onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’gorilla 1

Een gorilla is een heel erg sterk beest die ook heel erg gevaarlijk kan zijn voor mensen. Toch zeggen mensen die de beesten dagelijks verzorgen dat het heel erg lieve dieren kunnen zijn.

Wanneer je namelijk een band opbouwt met deze beesten wordt al snel duidelijk dat ze ook veel liefde te geven hebben. Heb jij namelijk respect voor zo’n beest dan zal hij ook respect hebben voor jou. Dat is in ieder geval wat veel verzorgers van deze beesten aangeven.

Waardevolle informatie over het verhaal:
Meer over In deze video is te zien dat een gorilla genaamd Koko heel erg goede vrienden geworden is met een kat. De kat genaamd All Ball is absoluut niet bang voor de gorilla en de twee doen eigenlijk niets anders dan knuffelen met elkaar.

gorilla 3


Helaas hebben ze beiden niet het eeuwige leven en dus brak de dag aan dat ze elkaar moesten verlaten.Β 

All Ball is helaas overleden en wanneer dit aan Koko verteld werd barstte hij in tranen uit. Enorm zielig dit natuurlijk voor allebei de dieren, omdat ze niet meer in staat zijn van elkaars aanwezigheid te genieten. Ook Koko is niet meer onder ons, wel hebben ze deze beelden achtergelaten. Koko overleed op 46-jarige leeftijd.

gorilla 2


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: simplytaty: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |Β bron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

advertentie

πŸ’‘ Meer van Spectrum MagazineΒ πŸ’‘
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer