Emotioneel: moeder gorilla bevalt van baby en het eerste wat ze doet zal je hart verwarmen 😍❀️

gorilla 4

Emotioneel: moeder gorilla bevalt van baby. Het eerste wat ze dan doet zal je hart verwarmen. Zo ziet dus de bevalling van een gorilla eruit! Wat een ontzettend prachtige beelden zijn dit!


Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze gorilla onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.gorilla 3


De gorilla is misschien wel een van de slimste dieren die op de wereld rondlopen. De gorilla is niet alleen heel erg slim, hij is ook nog eens heel erg sterk natuurlijk.

Zeker de volwassen mannetjes kunnen bijna alles aan en zitten helemaal vol met spieren. Het is dan ook niet voor niets dat veel dieren heel erg bang voor ze zijn, maar in principe doen ze geen vlieg kwaad. Je moet ze alleen niet boos maken, maar dit geldt natuurlijk voor veel meer soorten dieren.

gorilla 1


Meer over het filmpje: In deze video is te zien hoe een gorilla bevalt van haar baby. De bevalling lijkt soepel te verlopen en het echt mooie moment komt dan ook pas na de bevalling.

gorilla 4


De moeder begint haar Abby namelijk direct te likken. Dit is iets wat meerdere dieren doen en dit doen ze zeker niet zomaar. Door het likken proberen ze de baby namelijk wakker te maken, omdat die nog wel eens kan denken dat hij nog in de baarmoeder zit.

Het ziet er dus niet alleen heel erg schattig uit, het is ook nog eens heel erg nuttig om te doen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Smithsonian’s National Zoo: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |Β bron

advertentie

πŸ’‘ Meer van Dieren SpectrumΒ πŸ’‘
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer