Man voedt twee jaar monster in vissenkom en toont hoe het beweegt 😲😱

goudvis kopen 3

Man voedt twee jaar monster in vissenkom en toont hoe het beweegt. Dit is toch even iets anders dan een goudvis kopen. Er zijn maar weinig mensen die zo’n gigantisch beest rond hebben zwemmen thuis.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van opa en oma met de baby onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de unieke en prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.goudvis kopen 2

Een goudvis kopen is voor veel kinderen iets waar ze heel erg naar uit kunnen kijken. Vaak zijn het natuurlijk de ouders die de kom moeten verschonen, want de kinderen houden er vaak alleen van om naar de beesten te kijken en ze eten te geven.

Er zijn natuurlijk ook mensen die het niet bij een goudvis laten en die een wat uitgebreider aquarium in huis halen. Dit zijn vaak echte liefhebbers van vissen en ze doen dan ook vaak niets liever dan naar de beesten kijken.

goudvis kopen 1


Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een man al zo’n twee jaar een wel heel erg bijzonder beest te eten geeft. Dit is zeker wel even wat anders dan een goudvis kopen, want deze man heeft een gigantische ‘Bristle worm’ in zijn aquarium rondzwemmen.

goudvis kopen 3


Het beest is zo’n 1,2 meter lang en is dan ook heel erg indrukwekkend om te zien. De man is natuurlijk heel erg trots op het beest, want er zijn maar weinig mensen die kunnen zeggen zo’n dier in hun aquarium rond te hebben zwemmen.

Wij zijn dan ook reuze benieuwd of dit dier nog heel erg veel langer zou kunnen groeien?

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Gurutek: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

advertentie


💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer