Unieke beelden: Wilde grijze zeehond kan niet genoeg krijgen van knuffelen met duiker! 😍❤️

grijze zeehond

Unieke beelden: Wilde grijze zeehond kan niet genoeg krijgen van knuffelen met duiker tijdens het duiken. Een enorm lief beeld waarvan je hart bijna gaat smelten. Bekijk de unieke beelden vooral tot het einde.

Als duiker kom je van allerlei soorten dingen tegen onderwater, natuurlijk heel veel vissen, misschien een gezonken boot of andere zeedieren, zoals een grijze zeehond. Een grijze zeehond is een zeeroofdier uit de familie van de zeehonden en die zie je niet zomaar knuffelen. Deze zeehonden leven ook in Nederlandse wateren. Een Britse duiker had laatste de ontmoeting van zijn leven onderwater met zo een grijze zeehond tijdens het duiken.grijze zeehond

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van het duiken met de grijze zeehond onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

Ben Burville is een arts voor de kost en in zijn vrije tijd ligt hij in het water om zijn hobby duiken uit te voeren. Terwijl hij aan het duiken was voor de kust van de Farne-eilanden bij Groot Brittannië stuitte hij op een grijze zeehond met wie hij ging knuffelen.

grijze zeehond


De ontmoeting was erg bijzonder, omdat de zeehond niet voor hem weg vluchtte, maar juist naar de duiker toe kwam om hem liefdevol te omhelzen en op zijn arm te kloppen.

Wist jij dat duiken zo leuk kon zijn? Het was een puppy die op zoek was naar aandacht en wilde spelen. Dit deed hij door Ben te benaderen wat zorgde voor een enorm mooie verschijning, die zeker het kijken waard is.

Meer van Dieren Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer