Vrouw draagt 30 kg hond voor 6 uur om zijn leven te redden 😢❤️

Vrouw draagt 30 kg hond voor 6 uur om zijn leven te redden. Wanneer je op deze manier het leven van een hond weet te redden dan ben je een echte held. Wat een geweldige daad van deze fantastische vrouw!

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze vrouw en haar hond onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’held draagt hond 2

Mensen worden vandaag de dag steeds vaker getypeerd als helden en wij vinden dat dit zeker niet altijd terecht is. Een spits die bij de plaatselijke voetbalvereniging er af en toe namelijk een balletje in schopt kan al als held getypeerd worden.

Hiermee doe je de mensen die levens redden en de wereld willen verbeteren echt tekort. Dit zijn namelijk de echte helden op deze wereld en die verdienen toch wel wat meer respect dan de meeste vandaag de dag krijgen.

Meer over het filmpje: In deze video vertelt Tia over de dag waarop ze het leven van een hond wist te redden. Samen met haar vader was ze bezig met een wandeling door de bergen.

held draagt hond 3


Toen ze een gewonde hond zag liggen bedacht ze zich geen enkel moment. Ze nam de 30 kilogram zware hond op haar rug en besloot direct naar beneden te lopen.

Ze heeft hier zo’n zes uur over gedaan en het was dan dus ook echt een aanslag voor haar lichaam. Gelukkig is haar inspanning niet voor niets geweest, want ze heeft het leven van deze hond toch echt weten te redden. Ze mag volgens ons dan ook echt een held genoemd worden.

held draagt hond 1


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Pickler and Ben: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

advertentie

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer