Pasgeboren baby eland die vast zit tussen twee rotsen op heldhaftige wijze gered door groep vissers 😢❤️

heldhaftige redding baby eland 4

Het verhaal van een heldhaftige redding van een baby elandje…

“Pasgeboren baby eland die vast zit tussen twee rotsen op heldhaftige wijze gered door groep vissers. Gelukkig dat deze mannen het dier wilde helpen! Veel langer had die het daar niet volgehouden.”  

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van heldhaftige redding onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.heldhaftige redding baby eland 3a

© The Dodo

Waardevolle inleiding

Er gebeurd natuurlijk van alles op de wereld. Soms kom je de meest bizarre dingen tegen. Op momenten dat je het niet verwacht.

Maar daarom is het juist belangrijk om oplettend te zijn. Want ja wie weet kan je iets of iemand wel helpen op zo’n moment.

Iemand kan in gevaar zijn of iets heeft gewoon een beetje hulp nodig. Zo was dat ook aan de hand in het volgende filmpje.

Een baby eland zat vast tussen twee rotsen en een groep vissers besloten haar te redden. Door hun eigen leven op het spel te zetten werd dit een heldhaftige redding.

heldhaftige redding baby eland 2a

© The Dodo

Belangrijke inlichting verhaal

Een groep vissers vaarde langs een aantal rotsen. Hier zagen zij een baby eland vast zitten met haar poot tussen die rotsen.

Super vervelend natuurlijk! Een van de vissers genaamd Scott besloot het dier te helpen. Hij sprong uit de boot en probeerde de vastzittende poot los te maken.

Helaas lukte dit niet direct en had hij hulp nodig. Een andere visser ook genaamd Scott schoot hem te hulp.

Samen lukte het de twee Scott’s om het dier te bevrijden. Ze hebben hem weer langs de kant gezet en zo kon het dier weer op vrije voet door.

heldhaftige redding baby eland 1a

© The Dodo

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de heldhaftige redding zijn afkomstig van | The Dodo: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer