Unieke beelden: Klein meisje maakt kennis met ‘pasgeboren hertje’ 😍❀️

hert 4

Klein meisje maakt kennis met pasgeboren hertje en het zorgt voor vertederende beelden. Dit meisje lijkt wel met een hert te kunnen praten. Ze kunnen al zo snel zo goed met elkaar overweg!

 

Tip van onze Spectrum Schrijvers:
‘Wij hebben de videobeelden van dit kleine meisje dat kennis maakt met een pasgeboren hertje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’hert 2

Hertjes zijn heel erg lieve en schattige dieren die ook precies om die reden ook in heel erg veel Disney films te bewonderen zijn. Veel mensen lijken dan ook aan te geven dat ze graag een hert als huisdier zouden willen hebben, maar daar zijn deze dieren dan juist weer niet zo geschikt voor.

Het zijn dieren die hun vrijheid nodig hebben en die lekker moeten kunnen doen wat ze zelf willen. Wel moeten ze oppassen voor jagers, want ze zijn ook een zeer gewilde maaltijd.

hert 4


Waardevolle inhoud over filmpje:
In deze video is te zien dat een gezin thuiskomt van hun vakantie en door een wel heel bijzonder vriendje opgewacht wordt. Ze worden namelijk opgewacht door een klein hertje en deze loopt direct achter het meisje aan.

hert 1


Ze hadden dit hert nog nooit gezien en ze verbaasde zich er dan ook over dat het beest zo rustig bleef. Waarschijnlijk was de moeder even wat eten zoeken voor beiden. Na deze ontmoeting hebben ze het diertje ook nooit meer teruggezien.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Brad Herring: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |Β bron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

advertentie

πŸ’‘ Meer van Spectrum MagazineΒ πŸ’‘
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer