Soldaat adopteert K9-hond die kogel voor hem had ‘opgevangen’ om leven te redden 😢❤️

hond adopteren 2

Soldaat adopteert hond die kogel voor hem had opgevangen om leven te redden. Een hond adopteren is het eerste dat deze soldaat wilde gaan doen na deze traumatische gebeurtenis. Wat een ongelooflijk verhaal. Het K9-hondje wordt wereldwijd als held beschouwd.

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze soldaat die een hond adopteert die voor hem een kogel heeft opgevangen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’ hond adopteren 3

Een hond adopteren is iets dat heel erg veel mensen doen, omdat ze de behoefte hebben aan wat extra gezelligheid in het huis. Ook werkt het hebben van een hond heel erg goed tegen eenzaamheid.

Mensen die eenzaam zijn hebben dan namelijk eindelijk iemand om tegen te praten en eindelijk iemand die ze het gevoel geeft dat ze er ook toe doen. Verder is het hebben van een hond ook voor de kinderen in het gezin fantastisch, omdat die altijd iemand hebben om mee te spelen.

hond adopteren 2


Waardevolle info over verhaal: In deze video is te zien dat een soldaat zijn leven te danken heeft aan zijn maatje in de oorlog. Zijnn maatje is een hond en deze hond is een echte held te noemen. Ze onderging een 7 uur operatie en 1 van haar benen moest geamputeerd worden.

hond adopteren 4


Het was namelijk deze hond die de kogel opving die anders in het lijf van deze soldaat gegaan was. De hond adopteren was dan ook het enige wat deze soldaat wilde toen hij weer thuis was.

Dit hondje werd 4 keer geraakt door vijandelijk vuur en ondanks haar verwondingen viel ze de aanvaller aan en redde hiermee het leven van haar nieuwe baasje en zijn team.

Natuurlijk was het maar de vraag of de hond zich aan kon gaan passen aan de nieuwe omgeving, maar dit ging relatief gezien zonder moeite. Een hond past zich namelijk altijd aan, aan de manier waarop het makkelijkst te overleven valt. 

advertentie
hond adopteren 5

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: National Geographic: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

advertentie

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer