Vijf manieren die accuraat aantonen dat je hond van je houdt 😍❤️

hond als huisdier

Heb jij een hond als huisdier? Dit zijn vijf manieren die accuraat aantonen dat je hond van je houdt. Hoe weet je of je hond van je houdt? In deze video zie je 5 punten die de liefde van je hond als huisdier voor jou aantonen. 

Veel mensen hebben een hond als huisdier. De hond wordt over het algemeen echt gezien als familielid. Sommige mensen zien hun honden echt als hun eigen kindje. De liefde die wij voelen voor onze dieren kunnen we tegen elkaar uitspreken. Maar een hond kan zijn liefde voor zijn baasje niet letterlijk vertellen. Gelukkig is er een neurowetenschapper en schrijver genaamd Gregory Burns en hij heeft de punten die doen blijken dat je hond van je houdt op een rijtje gezet. 

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.hond als huisdier

De liefde van een hond kan worden gemeten via een MRI-scan, maar niemand heeft zo een apparaat natuurlijk thuis. Daarom heeft Gregory de testjes bedacht. Wall Street Journal journalist Billy Higgins gebruikt zijn 3 jaar oude Labrador genaamd Violet voor de test. Dit is dus een test voor mensen die een hond als huisdier hebben.

hond als huisdier


Ben je benieuwd of de hond van Billy daadwerkelijk van hem houdt? Of wil je de test zelf op je eigen hond uitvoeren? Kijk dan het filmpje af en zie hoeveel jouw trouwe viervoeter daadwerkelijk om je geeft.

Meer van Dieren Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=4SAJEw_W7qY[/embedyt]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer