Hongerig hondje gedumpt met favoriete stoel en wacht op zijn familie: “Eigenaar moest zich schamen” 😢❤️

hond dumpen 4

Een hond dumpen als oplossing om van je hond af te komen? Ga je gauw schamen, want dat doe je geen enkel dier aan.

“Hond wordt gedumpt met favoriete stoel: “Je moet je schamen als baasje om je hond zoiets aan te doen”. Mensen die een hond dumpen, verdienen het om heel hard aangepakt te worden! Wat een gekken!”

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van dit gedumpte hondje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.hond dumpen 3a

© The Sun

Waardevolle inleiding over honden

Honden zijn fantastische beesten, ze zijn loyaal, grappig en heel erg aardig.

Daarom lijkt het heel veel mensen een leuk idee om het gezin uit te breiden met een hond. Gelukkig gaat dit in de meeste gevallen goed, maar er zitten toch altijd mensen bij die het compleet onderschatten.

Ze denken bij het nemen van een hond alleen aan de positieve dingen en staan nauwelijks stil bij de verantwoordelijkheid die het met zich meebrengt.

Ze komen er al snel achter dat een hond niets voor ze is en doen dan het ondenkbare.

Ze nemen niet eens de tijd om het diertje naar een asiel te brengen, maar ze dumpen de arme hond gewoon naast de weg als grofvuil.

Daar laten ze het beestje volledig aan zijn lot over met alle gevolgen van dien.

hond dumpen 2a

© The Sun

Belangrijke inlichting verhaal: (video eronder geplaatst)

In deze video zien we de trieste beelden van een hond die ligt in een stoel aan de zijkant van de weg.

De hond ligt daar te wachten op de terugkeer van zijn baasjes. Maar de baasjes zijn niet van plan om terug te gaan naar de hond.

De hebben de hond gedumpt langs de weg alsof het grofvuil is. Dat het arme hondje geen eten heeft, lijkt ze helemaal niets uit te maken.

Het is echt verschrikkelijk dat mensen in staat zijn om zoiets achterlijks te doen.

Wat ons betreft kunnen ze niet hard genoeg aangepakt worden en moeten de straffen voor honden dumpen aangescherpt worden.

hond dumpen 1a

© The Sun

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van het gedumpte hondje zijn afkomstig van | Stories of Animals: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer