Hond pakt popcorn af van deze baby. Het kleine meisje reageert z贸 grappig! 馃槏鉂わ笍

hond en baby

Hond pakt popcorn af van deze baby. Het kleine meisje reageert z贸 grappig! Deze hond en baby zijn het ideale duo voor jouw vermaak op deze avond. Lees het verhaaltje hieronder verder en geniet daarna van de hond en baby.

Wie houdt er nou eigenlijk niet van een lekker potje lachen. De slappe lach krijgen is denk ik wel het leukste wat er is. En 茅茅n van de meest lachwekkende dingen die te vinden zijn op het internet blijven toch wel kleine baby鈥檚 met de slappe lach. Praten kunnen ze nog helemaal niet, maar lachen doen ze als een volwassen vent. Het lachen kan om van alles zijn en er is nooit een duidelijke reden. De hond en baby in de clip is daar een prachtig voorbeeld van.聽hond en baby

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van de hond en baby onderaan deze pagina geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

In deze video gaat het om de relatie tussen hond en baby. De baby zit op de grond en voor haar neus zitten haar vader en de hond. Wanneer de vader popcorn aan de hond geeft, schiet het kleine meisje volledig in de lach.

hond en baby


De hond geniet uitermate van de popcorn en het meisje kan niet meer stoppen met lachen, er komt haast geen einde aan. Ze schatert voor bijna een hele minuut en zij niet alleen, want ik durf te wedden dat je je lach niet in kan houden! Bekijk hieronder de beelden en deel daarna de beelden met je vrienden op Sociale Media.

Bekijk meer van Dieren Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=8NYyIdvl-zk[/embedyt]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Ok茅" te drukken gaat u akkoord. Ok茅 Lees meer