Twee agenten worden gebeld voor gewonde pitbulls – Weigeren de diertjes te verlaten tot ze veilig zijn 😍❤️

hond gered door agenten 2

Twee agenten worden gebeld voor gewonde pitbulls – Weigeren de diertjes te verlaten tot ze veilig zijn. Deze twee agenten weten wel dat je voor een hond altijd goed moet zorgen. Dat is in ieder geval wat ze in deze video wel laten zien.

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze twee agenten die de gewonde pitbulls verzorgen onderaan onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’ hond gered door agenten 2

Mensen die een hond hebben die weten dat honden heel erg loyale dieren die hun baasjes nooit zomaar in de steek zouden laten. Ondanks dit gegeven zijn er toch veel mensen die deze loyaliteit niet belonen en hun hond dus ook niet goed behandelen.

Ieder jaar weer worden er ontzettend veel honden mishandeld. De cijfers zijn echt schrikbarend en dan gaat men er nog vanuit dat het bij heel veel gevallen niet eens bekend wordt.

Hier moet dan ook zo snel mogelijk wat aan gebeuren en deze agenten kunnen wij beschouwen als hoe het ‘wel’ moet!

Meer over het filmpje: In deze video zijn twee agenten te zien met de twee honden die ze gered hebben toen ze aan het werk waren.

hond gered door agenten 1


De twee agenten waren heel erg begaan met het lot van deze dieren en hebben er dan ook alles aan gedaan om met deze honden in contact te blijven.

Voor deze agenten is het leven van een hond namelijk net zoveel waard als dat van een mens en daar kun je alleen maar veel respect voor hebben. De honden gaan voortaan ook door het leven als ‘Liberty’ en ‘Justice’.

hond gered door agenten 3


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Facebook: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

advertentie

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer