Arme herdershond werd na 5 jaar aan ketting gered. Ziet dan eindelijk de zee 😍❤️

hond gevonden 1

“Deze arme herdershond werd na 5 jaar aan een ketting eindelijk gered. Wacht tot hij de zee ziet…” Mensen hebben een hond gevonden die door het dolle heen is wanneer hij de zee ziet. Nu weet hij pas echt hoe het voelt om vrij te zijn. Wij hopen dat het diertje nog een gelukkig leven zal leiden. 

Voordat je verder leest: Wij hebben voor het gemak de videobeelden, waarbij een hond gevonden werd onderaan dit artikel geplaatst. Een klein beetje scrollen en je zult hem zien.

hond gevonden 2

Sommige mensen hebben er hun levenswerk van gemaakt om voor de rechten van dieren op te komen. Ze doen er alles aan om dieren te bevrijden van de baasjes die niet hun beste beentje voorzetten voor het welzijn van hun dieren. Zo wordt er door dit soort mensen vaak een hond gevonden die snel hulp nodig heeft, omdat hij het anders niet zal overleven. Het leven in vrijheid kan voor een hond dan vaak pas echt beginnen.

Honden feitje van de dag: Wist je dat mensen al meer dan 20.000 jaar honden hebben als huisdier?

Het verhaal in de video: In deze video is een Duitse herdershond te zien die van geluk mag spreken dat hij bevrijd is. Deze hond heeft namelijk zo’n vijf jaar aan een ketting vastgezeten en de littekens van het proberen door te bijten van de ketting waar hij al die tijd aan vastzat.

hond gevonden 4


De hond wordt nu op een speciaal soort dagje uit gestuurd om hem zo een keer echt van zijn vrijheid te kunnen laten genieten. Het mooiste moment vindt plaats wanneer de hond kennis maakt met de zee. De zee had hij duidelijk nog nooit gezien en wij hebben nog nooit een hond zo enthousiast zien reageren op de zee. Het is dan ook maar goed dat de hond gevonden is, want anders had hij dit nooit meegemaakt. Vond jij de beelden ook oprecht mooi? Deel deze dan vervolgens op Facebook of Pinterest. De beelden zijn afkomstig van: bron

Meer van Dieren Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer