Hond verdwijnt zonder spoor: 27 dagen later begint de andere hond van het gezin zich raar te gedragen 😢❤️

hond gevonden

Hond gevonden: Hond verdwijnt zonder spoor: 27 dagen later begint de andere hond van het gezin zich vreemd te gedragen. De hond genaamd Bruno was bijna een maand spoorloos, maar toen werd de hond gevonden in een diepe put. 

Honden lopen over het algemeen wel eens weg van huis, maar ze komen bijna altijd terug. Wanneer een hond niet terugkomt is dat redelijk vreemd, maar je gaat misschien niet gelijk uit van het slechtste. Wanneer je hond al voor bijna een maand weg is, is er bijna geen andere mogelijkheid dan dat het dier is overleden of is meegenomen door een ander. De kans dat je hond gevonden is is nihil en zou je bijna alleen in films verwachten.

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.hond gevonden

In dit geval is het bovengenoemde scenario toch echt uitgekomen. Bruno is een labrador-retriever en verdween spoorloos toen hij buiten aan het rond banjeren was op het terrein dat om het huis van zijn baasjes lag. De familie had een maand niks gehoord en gingen uit van het ergste. Maar toen het baasje genaamd John met hun andere pup aan het rondlopen was. Ging de pup erg vreemd doen bij een bepaalde plek op het terrein van hun buren.

hond gevonden


Toen John verder wilde lopen en de pup riep, bleef het hondje staan. John liep er naartoe en tot zijn grote verbazing had hij de hond gevonden daar in een enorm gat en op een wonderlijke wijze leefde Bruno nog. Zo’n ongelooflijk verhaal waarbij een hond gevonden werd na zo’n lange tijd is natuurlijk uniek. Geef na het kijken een reactie op Facebook.

Meer van Dieren Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=TgA96I0qZoI[/embedyt]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer