Baasje vraagt aan hond of hij op de grond heeft gepoept, luister naar zijn hilarische reactie 不不

hond heeft buikpijn

Hond heeft buikpijn: Baasje vraagt aan hond of hij op de grond heeft gepoept, luister naar de lachwekkende reactie van de hond. In deze video, een hond heeft buikpijn en poept op de vloer. Zou hij het echt gedaan hebben?

Honden staan er om bekend dat ze af en toe een enorme puinhoop achter kunnen laten. In de vroege jaren wordt ze geleerd om zindelijk te worden en dit lukt ook na een verloop van tijd. Toch zijn ze nooit helemaal zindelijk en komt het nog wel eens voor dat ze in huis hun behoefte doen. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren wanneer een hond buikpijn heeft en een baasje zal er nooit boos om worden. Maar heb jij wel een hond daarna zien ontkennen?

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.
In deze video is dit laatste het geval. De hond heeft buikpijn en heeft zijn behoefte gedaan op de grond. Wanneer het baasje aan de hond genaamd Zeus vraagt of hij op de grond heeft gepoept. Volgt er een hilarische reactie van de hond.

hond heeft buikpijn 1


Hij begint als het ware te huilen en op iedere vraag volgt dezelfde reactie. Dit kan haast alleen maar NEE betekenen. De hond houdt voet bij stuk en verandert niet van reactie. Denk jij dat Zeus schuldig is? Kijk en oordeel zelf!

Meer van Dieren Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Ok矇" te drukken gaat u akkoord. Ok矇 Lees meer