Verdwaalde hond gelooft niet dat ze haar baasje weer ziet tot ze aan hem ruikt 😢❤️

hond reunie 2

Verdwaalde hond gelooft niet dat ze haar baasje weer ziet tot ze aan hem ruikt. Een emotionele hereniging na maar liefst twee jaar elkaar niet te hebben gezien. 

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van dit prachtige moment onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’hond reunie 2

De hond is de mens zijn beste vriend hoor je mensen wel een zeggen. En naar onze mening is die zin ook absoluut waar. Als je een hond hebt is hij of zij altijd wel in om eens lekker te knuffelen.

Kom je thuis van een lange dag werk dan is de eerste die bij thuiskomst naar je toe komt vaak de hond. Wanneer je een lange tijd van huis bent dan ga je je gezin missen, maar de hond is vaak degene die jou nog erger mist dan dat jij de hond mist.

Daarom is het ook zeer triest als een hond wegloopt van huis en verdwaald raakt, want dan is hij zijn beste vriend kwijt en ten einde raad. 

Meer over de video: Dit filmpje gaat over de hereniging van een baasje met zijn hond. De hond was twee jaar geleden ineens verdwenen.

hond reunie 1


Hij was weggelopen en kon het huis van zijn baasje niet meer terugvinden. Na twee jaar te zijn verdwaald vonden kennissen van het baasje de hond en brachten ze de hond weer terug naar zijn grote vriend.

In eerste instantie herkent de hond zijn baasje niet, maar wanneer hij dichterbij komt en de geur van de man ruikt is hij door het dolle heen en springt hij helemaal blij tegen zijn beste vriend aan. Wat een leuke video!

hond reunie 3


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: We Love Animals: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

advertentie

💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer