Zij krijgen de grootst denkbare tegenslag. Gelukkig hebben ze elkaar als hun leven verandert… 😢💔

dieren asiel

Zij krijgen de grootst denkbare tegenslag. Gelukkig hebben ze elkaar nog zodra alles verandert… De twee honden zijn onafscheidelijk en zorgen altijd voor elkaar, zowel in goede tijden als in slechte tijden in het honden asiel. Een voorbeeld voor ieder mens en ieder dier.

In nare tijden is het altijd fijn om iemand aan je zijde te hebben. Helaas gebeurt het vaak dat je in slechte tijden er alleen voor staat. In dit geval gelukkig niet en hier is er heel veel liefde voor elkaar in barre tijden. De honden genaamd Adonis en Apollo waren onafscheidelijk toen ze werden gedropt bij een honden asiel in Texas. In dit honden asiel vonden ze eindelijk een liefdevol huis waar ze samen voor altijd konden leven, na hun verwaarloosde leven. Toen de eigenaar de hondjes om onbekende reden dropte beefden de hondjes niet normaal erg. Cindy Droogmans, oprichter van het ‘A-team Elite Rescue Dogs’, zag het schattige duo en besloot om te helpen.dieren asiel

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van de hondjes in het honden asiel onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

Ze liet weten dat het altijd moeilijk is om een gebonden paar te plaatsen en zeker in dit geval. “Kijk hoe schattig ze zijn, hoe kunnen zij nou uit elkaar gehaald worden?” zei ze.

dieren asiel


En ik ben het er helemaal mee eens, deze twee lieverdjes kunnen niet uit elkaar gehaald worden en dat zou het honden asiel ook niet moeten toelaten. Bekijk de onderstaande beelden en geef na het kijken je mening op Facebook.

Meer van Dieren Spectrum:
bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer