Dankbare zwerfhond heeft door dat ze eindelijk is gered en haar oogjes gaan dicht 😢❤️

honden herplaatsen 1

Deze dankbare zwerfhond heeft door dat ze eindelijk is gered. Alleen dan gaan de oogjes van het kleine diertje dicht…Het is bizar om te zien hoe de hond door heeft dat ze is gered en honden herplaatsen heeft in deze situatie voldoening gebracht. Dit is een verhaal met een goed einde en zeker het bekijken en delen waard. 

 

Handige info: Voor het gemak hebben wij het videobewijs over “het herplaatsen van dit lieve hondje” onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.honden herplaatsen 2

Afbeelding autoriteit: Bron

Een van de belangrijkste voorwaarde voor honden is het hebben van een goede leefruimte. Als een hond bijna geen bewegingsruimte heeft wordt hij erg ongelukkig. Jammer genoeg zijn er vandaag de dag nog steeds veel asiels waar de leefomstandigheden voor honden gewoon ver beneden peil ligt. Wij vinden dat niet meer kunnen. Het is zeer droevig om die leuke dieren enorm verdrietig in een klein kooitje te zien zitten. En daarom is honden herplaatsen naar betere asiels de oplossing.

honden herplaatsen 3


Afbeelding autoriteit: Bron

In deze video zie je een hond die is gered door de organisatie “Howl of A Dog”. De hond valt direct in slaap op de schoot van een werknemer van de organisatie wanneer de hond beseft dat ze gered is. Ze hebben haar de naam Bella gegeven en doen er alles aan om haar gezond te laten worden en beschikbaar te stellen voor adoptie.

Ze heeft ondergewicht en bloedonderzoeken hebben uitgewezen dat er wat mis is met haar milt en lever, maar het is allemaal te verhelpen. Honden herplaatsen kan enorm veel betekenen voor het welzijn van het dier. Bekijk het filmpje hieronder en deel na afloop de beelden op Facebook of Pin op Pinterest. De beelden zijn afkomstig van bron.

Meer van Dieren Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer