Pluizige pup groeit erg hard en is inmiddels uitgegroeid tot een levensechte ‘knuffelbeer’ 😍❀️

Pluizige pup groeit erg hard en is inmiddels uitgegroeid tot een levensechte knuffelbeer. Het hondenvoedsel wat deze hond heel zijn leven gekregen heeft, heeft zijn werk in ieder geval goed gedaan. Wat een reus!

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze pluizige pup die heel snel groeit onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’Β hondenvoedsel 3

Wanneer je een hond hebt dan weet je dat het van groot belang is om jouw hond goed voedsel te geven. Hondenvoedsel komt in veel verschillende vormen en maten en het is dan ook moeilijk om het goede voedsel voor jouw hond te kiezen.

hondenvoedsel 5


Laat je dan ook vooral adviseren door je dierenarts, want je kunt er toch wel vanuit gaan dat die wel weet welk voedsel je het beste kunt geven. Toch zijn veel mensen eigenwijs en dit kan nare gevolgen hebben voor hun hond.

hondenvoedsel 1


Waardevolle informatie over dit filmpje:
In deze video zijn beelden te zien van een reusachtige hond die zich het liefst nog gedraagt als een puppy.
De eigenaren hebben in ieder geval het goede hondenvoedsel voor deze hond uitgekozen, want door dit voedsel is de hond lekker aan het groeien geslagen.

advertentie
hondenvoedsel 2

Aan de buitenkant ziet hij er misschien uit als een reus, maar zijn gedrag zegt toch wel wat anders.

Het liefste is deze hond namelijk heel de dag door aan het knuffelen met de mensen om hem heen. Dit ziet er toch wel wat aparter uit wanneer een hond zo ontzettend groot is.

hondenvoedsel 4


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: The Dodo: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |Β bron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

advertentie

πŸ’‘ Meer van Spectrum MagazineΒ πŸ’‘
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer