baasje herenigt na drie maanden met zijn hondje – Als verrassing verstopt hij zich onder het deken 😍❤️

hondje herenigt met zijn baasje 5

Het verhaal van een Beagle Hondje dat herenigt met zijn baasje…

“De baas van dit lieve beagle hondje komt na drie maanden thuis – De hond ruikt dat hij ergens verstopt is. Dit hondje herenigt met zijn baasje na 3 maanden, het hondje heeft het niet meer, zo blij is hij!”

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van dat het hondje herenigt met zijn baasje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.hondje herenigt met zijn baasje 3a

© Paul Roberts

Waardevolle inleiding honden

Honden staan altijd klaar voor hun baasje. Je kan nog zoveel van je hond houden, hij of zij houdt altijd 10 keer meer van jou.

Als je een tijdje van huis bent dan is er niemand die jou zo erg mist als je hond.

Als een hond wordt herenigd met zijn baasje na een lange tijd dan kan de hond zijn staart niet meer in bedwang houden van blijdschap.

Het zijn allemaal dingen die het erg leuk maken om een hond in huis te nemen. Het is ook niet zo gek dat de hond het meest populaire huisdier van de mens is.

hondje herenigt met zijn baasje 2a

© Paul Roberts

Belangrijke inlichting verhaal

In deze video zien we de beelden van een hondje die wordt herenigd met zijn baasje.

De man was voor werk meer dan 3 maanden weg van huis. Toen hij na 3 maanden thuis kwam, leek het hem leuk om zijn Beagle te verrassen.

De man was stiekem naar boven geslopen en had zich daar onder de dekens verstopt. De vrouw van de man riep de hond naar boven en de zoektocht begon.

Als de hond zijn baasje eenmaal heeft gevonden, kan hij zijn geluk niet meer op en springt in de armen van de man. Daar liggen ze heerlijk te knuffelen en te genieten van elkaars aanwezigheid.

hondje herenigt met zijn baasje 1a

© Paul Roberts

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de hereniging zijn afkomstig van | Paul Roberts: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron | bron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer