Man verkoopt z’n huiskat een ‘schop’: Krijgt onmiddellijk ‘verdiende loon’ 🤣🤣

huiskat neemt wraak 1

Man verkoopt z’n huiskat een ‘schop’: Krijgt onmiddellijk verdiende loon. Dit filmpje is een goed voorbeeld van: boontje komt om zijn loontje. Je kan iemand plagen, maar je krijgt al snel je verdiende loon. Deze huiskat liet veel mensen lachen!

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze man die zijn ‘verdiende loon’ krijgt onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’huiskat neemt wraak 1

Mensen met een huiskat weten als geen ander hoe lief de beesten kunnen zijn. Altijd als je thuiskomt is je kat de eerste die naar je toekomt om je gedag te zeggen.

Maar deze mensen weten ook maar al te goed dat deze katten kunnen zorgen voor een enorme puinhoop. Dit doen ze door al klimmend over de banken en tafels een vaas om te gooien of lekker met hun scherpe nagels aan je stoel gaan krabben.

Ze kunnen er wat van, maar aan het einde van de dag blijven ze gewoon heel lief. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we een man die denkt dat hij wel even een leuk grapje kan uithalen met zijn huiskat. De man speelt wel eens gitaar, maar weet dat zijn kat het geluid niet kan waarderen.

huiskat neemt wraak 3


Normaal zorgt hij er altijd voor dat zijn kat boven is wanneer hij gaat spelen, maar hij vond het leuk om de reactie van de kat een keer op te nemen.

Zodra de man begint te spelen reageert de kat gelijk en rent miauwend naar boven. In zijn sprint naar boven stoot hij een plantenpot om die op de man zijn hoofd beland. Het is een hele grappige video en wij denken dat de man zijn lesje wel heeft geleerd.

huiskat neemt wraak 2


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Marc Laurent: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

advertentie

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer