Reusachtige hond ‘beschermt’ kleine meisje bij de bushalte totdat ze veilig is 😍❤️

in veiligheid brengen 4

Je kinderen in veiligheid brengen? Huur dan deze reusachtige hond in. Wat is dit prachtig om te zien hoe de hond wacht!

“Reusachtige hond ‘beschermt’ het kleine meisje bij de bushalte totdat het veilig is. Als dit haar beschermende engel niet is!”  

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de leeuw onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.in veiligheid brengen 2a

© RM Videos

Waardevolle inleiding over honden

Ondertussen weten we wel dat honden extreem zorgzame dieren zijn. Zodra zij een goede band hebben met hun baasje, zullen zij alles voor diegene over hebben.

Ze zijn loyaal, lief en behulpzaam. Zo onwijs leuk is dat om te zien bij honden vinden wij. Daarom is het goed dat honden bij een goed baasje terecht komen.

Waarom? Zodat zij deze prachtige eigenschappen ook kunnen uiten. In dit filmpje zie je hoe een extreem behulpzame hond zijn prachtige karaktereigenschappen uit.

Zo brengt hij het kleine meisje tot aan de busstop en wacht hij totdat zij veilig in de bus zit.

in veiligheid brengen 3a

© RM Videos

Belangrijke inlichting verhaal

In dit schattige filmpje is te zien hoe een reusachtige hond een klein meisje in veiligheid brengt.

De hond leeft in hetzelfde gezin als het kleine meisje. Hij loopt met haar mee tot aan de busstop. Hier wacht hij met haar totdat de bus er is en loopt pas weer weg totdat zij veilig in de bus zit.

Echt zo aandoenlijk om te zien! Zo zie je maar weer hoe behulpzaam en zorgzaam honden wel niet zijn! Ook geweldig om die band tussen dier en mens te zien. Echt heel erg leuk! 

in veiligheid brengen 1a

© RM Videos

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van het in veiligheid brengen van kinderen afkomstig van | RM Videos: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron | bron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer