Inbraak wordt onderbroken door de ‘grote boze’ hond 🤣😜

inbraak tegengehouden door hond 4

Inbraak wordt onderbroken door ‘grote boze’ huishond ’. Je hebt dus niet altijd een reusachtige hond nodig om inbrekers de stuipen op het lijf te jagen. Wat zal deze man uitgelachen worden door zijn vrienden als zij dit filmpje terug zien.

 

Tip van onze Spectrum Schrijvers:
‘Wij hebben de videobeelden van deze huishond die de inbraak onderbrak onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’inbraak tegengehouden door hond 4

Veel mensen proberen zich te beschermen tegen een inbraak door bijvoorbeeld een hond in huis te nemen of door een speciaal alarm te kopen. Je kunt je volgens ons niet goed genoeg beschermen, want het lijkt erop dat het aantal inbraken alleen maar toeneemt.

Mensen die dit doen zitten vaak diep in de put en zien geen andere uitweg meer. Dit praat het natuurlijk verre van goed, want je hoort gewoon met je poten van andermans spullen af te blijven. Toch lijken veel mensen hier anders over te denken.

inbraak tegengehouden door hond


Waardevolle informatie over filmpje:
In deze video is te zien dat een man probeert een inbraak uit te voeren, maar dit verloopt niet helemaal volgens plan. Wanneer de man namelijk in de tuin loopt hoort hij ineens een hard geblaf op hem afkomen.


Hij zet het direct op het rennen en klimt zo snel mogelijk weer het hek over. Als er dan ineens een klein hondje het beeld in komt lopen wordt duidelijk dat deze inbreker een gigantisch mietje is. Zo zie je maar dat je een enorm laf persoon bent als je wilt gaan inbreken.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: ArcaneArcadeVideo: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

advertentie

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer